Information

For Bay Studenterkørsel er det aller vigtigste, at vores studenter får nogle dage, som de aldrig glemmer!

Vores mange års erfaring med studenterkørsel gør, at vi med sikkerhed kan sige, at vores studenter er glade og tilfredse, når bilerne bliver kørt i garagen efter en eller flere forrygende dage på vejene.

Skulle der alligevel være informationer, som mangler, så kontakt os endelig på mail: mail@baystudenterkoersel.dk 

DSC03175

Planlægning af turen

Bay Studenterkørsel lægger et stort arbejde i at planlægge ruterne, så studenterne får aller mest sjov og ballade for pengene fremfor en masse spildtid på kedelige landeveje.

Klasser med få elever kan eksempelvis nøjes med at køre én dag, og andre klasser vælger at fordele turen over to dage.

Der er en række faktorer, som har betydning for turens pris og for hvor lang tid, festlighederne skal strække sig over.

Prisen udregnes bl.a. ud fra:

  • Hvor mange studenter der er i klassen
  • Hvor de bor
  • Hvor lagt tid de ønsker ved hvert besøg
  • Hvor meget tid de ønsker til sjov og ballade, hvor vi eksempelvis kører rundt i byen eller til stranden.
rute

At køre med os skal være sjovt, hyggeligt ikke mindst mindeværdigt

Besøgenes varighed

Vores erfaring er, at de fleste foretrækker 20 minutter og nogle 25 minutter. På ture som køres på én dag, kan besøgene dog være ned til 15 minutter, hvis det ønskes.

Vores studenter synes oftest at det aller sjovest at køre rundt i byen og lave larm og vise huerne frem.

DSC02723
red_DSC_4907

Gode råd

Hos Bay Studenterkørsel ønsker vi ikke at opstille en masse forbud og restriktioner for vores studenter. At køre med os skal være sjovt, hyggeligt ikke mindst mindeværdigt, og af erfaring ved vi, at det er fornuftige og søde unge mennesker, som vi kører med.

Hos Bay Studenterkørsel går vi utrolig meget op i, at vi er til at regne med, og at køreplanen bliver overholdt.

Sikkerhed

Feststemte unge studenter er uden sammenligning den mest dyrbare last, du som chauffør kan køre med, og det er også derfor, at sikkerhed har absolut topprioritet hos Bay Studenterkørsel.

Vores mange års erfaring med at køre studenter gør, at vi ved, hvordan man på bedste vis passer godt på 25-30 humørfyldte unge mennesker.

Vi har naturligvis de nødvendige polititilladelser 100 % i orden, og bilerne er indrettet, så de overholder alle formelle krav til kørsel med festglade mennesker.

Eksempelvis er der på bilerne fastmonteret solide trapper, så turen op og ned fra bilen kan foregår så sikkert som muligt – selv med en lille promille i blodet.

Ligeledes er diverse sikkerhedsafstande med videre også opfyldt, og bilerne er bygget til at tilgodese disse krav.

Polititilladelserne vil i øvrigt være synlige på bilen, så både studenter og forældre kan se, at alle formaliteter naturligvis er i orden.

DSC_4834

Så kører vi!

Selve turen

Alle bilerne naturligvis forsynet med et musikanlæg, hvor studenterne med mini jackstik kan tilslutte Ipod eller lignende, så der er rig mulighed for at få den bil, som laver aller mest larm i gaden.

Der er tag på alle Bay Studenterkørsels biler, og der er ligeledes nogle segl, som kan rulles ned ved bilens førerhus samt på dele af begge siderne. På denne måde kan festen foregå i læ og tørvejr, hvis vejret ikke skulle vise sig helt fra sin bedste side.

mini jack1
red_DSC_4932
554170_334275466655569_400178033_n

Pyntning af bilen

Bay Studenterkørsels studenter kører naturligvis med byen flotteste og ikke mindst mest charmerende veteranbiler, og med studenternes hjælp kan bilerne med en masse pynt gøres endnu mere festlige.

Pyntning af bilen foregår lige inden selve turen påbegyndes. Vi mødes på skolen, hvis det er der, turen starter, og det vil som oftest tage omkring 20-30 minutter at pynte bilen.

Bay Studenterkørsel sørger for snor, plastikstrips og andre praktiske ting til at fastgøre pynten med.

Til forældrene

Vi passer godt på hinanden

Hos Bay Studenterkørsel gør vi alt, hvad der står i vores magt for at passe på de dyrbare unge mennesker, og som beskrevet har vi i 20 år varetaget denne opgave.

Vores chauffører har den fornødne erfaring i at sætte sig i respekt hos studenterne samtidig med, at de naturligvis også bidrager med en stor portion godt humør.

At de unge mennesker og deres familier er trygge ved at køre med os, er alfa og omega, men vi kan uden at blinke sige, at de er i fuldstændig trygge hænder hos os – i fællesskab med studenterne sørger vi for, at det bliver en god, sjov og ikke mindst sikker fornøjelse af køre med Bay Studenterkørsel.

 

forsidebil