Studenterbilerne

Vi synes, at billederne taler for sig selv – hos Bay Studenterkørsel får studenterne bare lidt mere stil, charme og kvalitet for pengene.

Alle vores studenterbiler er gamle veteranbiler, som er lavet i stand helt fra bunden. Der er kælet for detaljerne, og der er ikke nogen tvivl om, at en bil fra Bay Studenterkørsel vækker opsigt i landskabet.

Der er plads til op til 34 personer på vores biler.

Sammen med sjov og ballade har sikkerhed førsteprioritet hos Bay Studenterkørsel, og det er også derfor, at alle bilerne er forsynet med en solid og fastmonteret trappe, som vippes op og ned ved hvert besøg. Så selv med lidt alkohol i blodet kan vi således sørge for, at studenterne kan komme sikkert op og ned af bilen.

Der er således ikke nogen tvivl om, at vores studenter har muligheden for at holde den aller fedeste og sikreste fest på vores biler!

Udstyr på bilen

Lad der være fest! På vores biler har vi selvfølgelig sørget for, at der er alle de remedier, en god fest kræver.

Musik

Ingen fest uden musik – derfor er der musikanlæg på alle Bay Studenterkørsels biler.

Alle biler er udstyret med en forstærker og højtalere, der med et mini jackstik kan kobles direkte til en Mp3-afspiller, Ipod eller lignende.

Så fyld afspilleren med musik, og gør klar til masser af larm i gaden!

Indretning

Festlighederne skal jo helst ikke blive påvirket af en regnbyge eller lignende, hvis vejret skulle vise sig fra sin mindre gode side, så derfor er alle bilerne overdækket med fast tag.

Derudover er der foran ved førerhuset og i siderne mulighed for at trække en presenning for, så de glade studenter kan sidde i læ.

På bilerne er der fastmonterede bænke, og der er naturligvis plads til, at alle studenterne kan sidde ned samtidig.

Derudover er der på siden af bilerne fastmonteret en ølbong, som er til fri afbenyttelse, når bilerne holder stille.

En studenterbil bliver til

Hos Bay Studenterkørsel får vores studenter uden tvivl de biler med mest historie og særpræg og ikke mindst de biler, som alle andre studenter med garanti vil kigge misundeligt efter.

På billederne nedenfor kan det ses, hvordan bilerne forvandles til de flotte og charmerende kørertøjer, som vores studenterbiler er.